Al 20 jaar lang wordt de bekende Farm & Country Fair op de landerijen rond boerderij 't Westendorp gehouden.

Maar ook op een andere manier staat de boerderij op dit moment in de belangstelling. Op boerderij 't Westendorp hebben ruim 2 weken lang opnames plaats gevonden voor het nieuwe televisieprogramma 'Het Wilde Oosten', dat wekelijks wordt uitgezonden op RTL 5.

Unieke t-shirts
Boerderij 't Westendorp heeft nu ook unieke "Het Wilde Oosten poloshirt". Ben je fan van Het Wilde Oosten? 
Koop dan nu als aandenken een poloshirt voor op je kamer met op de voorkant de tekst: In het wilde oosten kunnen ze alleen maar proosten. En op de achterkant 2 proostende koeien. De poloshirts zijn verkrijgbaar in de maten M en L voor € 10,00. Deze vallen erg klein uit, maar zijn erg leuk om op je kamer te hangen.

De maat XL is te vergelijken met damesmaat M en is te koop voor € 15,00

Ze zijn te koop bij Boerderij t Westendorp of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Negen Achterhoekers beleven tijd van hun leven op het platteland

RTL 5 komt dit najaar met het splinternieuwe realityprogramma Het Wilde Oosten. Negen Achterhoekse jongeren gaan op vakantie. Voor hen geen Lloret, Chersonissos of andere party bestemming, maar lekker los gaan in de eigen streek.

Rustig?

Het rustige platteland is dan ook niet langer veilig met deze totaal verschillende types. Ze denken dat alles kan en mag in het wilde oosten, dus dat belooft wat...

Onnadenkende acties, bizarre stunts en de Zwarte Cross.

Uiteraard worden al hun belevenissen gevolgd, waarbij het vrije zomerse gevoel vaak voor onnadenkende acties en bizarre stunts zorgt. Deze Achterhoekse jongeren kijken uit naar maar één ding: de Zwarte Cross. Hét jaarlijks evenement in de Achterhoek waar dit keer één van hen aan mee doet.

Trots

‘Het Wilde Oosten’ geeft een uniek kijkje in de Achterhoekse subcultuur. De bewoners zijn trots op hun platteland en houden er een nuchtere, ongedwongen en open houding op na. Ze drinken graag een biertje, houden van een feestje, werken hard en weten alles over elkaar. Hun karaktereigenschappen, manier van leven, denkwijze én opvallende uitspraken komen uitgebreid naar voren in het programma

Daan uit Harreveld

Daan is gek op crossen en sleutelen aan zijn motor. Hij gaat dit jaar voor het eerst meedoen aan de Zwarte Cross iets waar hij van kinds af aan al van droomde.
Grote borsten
Daan heeft de mooiste Opel van de Achterhoek. Hij is trots dat hij uit het Oosten komt en zou nergens anders willen wonen. Daan houdt van grote borsten, maar hij knapt af op vrouwen die al vroeg aan kinderen willen beginnen.

 

Jordy uit Harreveld

Jordy is timmerman van beroep. Hij is de 'Handyman' van het stel. Hij maakt zich niet snel druk, hij ziet er goed uit en meisjes vallen als een blok voor hem. Jordy is een echte vent die graag crosst, sleutelt en in de bouw werkt.
Leuk koppie
Ieder jaar gaat hij naar de Zwarte Cross wat hij helemaal te gek vindt. Hij heeft een Golf 4 om in te crossen. Op gebied van de dames is het innerlijk het belangrijkste, maar een leuk koppie is natuurlijk mooi meegenomen.

 

 

Mayra uit Lichtenvoorde

Mayra is enthousiast en recht door zee. Ze is duidelijk aanwezig in de groep. Ze houdt van dom ouwehoeren en is altijd in voor een feestje. Qua mannen valt ze op feestbeesten. Ze vindt zichzelf 'vrijgezellig'.
Kattenkwaad
Mayra houdt van kattenkwaad, zoals aan spoorbomen hangen, tuinen verbouwen en verkeersborden stelen. Ze heeft een hekel aan Ajax en Heineken bier. Ze kent Daan en Sjoerd uit de kroeg.

 

 

Sjoerd uit Lichtenvoorde

Sjoerd is een echte goedzak en staat altijd voor een ander klaar. Hij noemt zichzelf een jongen uit ’t dorp. 'De Achterhoek is 'm alles.' Sjoerd rookt graag een shaggie. Het liefst met een paar biertjes erbij.
Blauwtje
Zwarte Cross betekent voor Sjoerd feesten, dronken zijn en ouwehoeren. De ideale vrouw voor Sjoerd heeft humor, is erg knap en rustig. Ze moet vooral niet drammen. Maar eigenlijk heeft Sjoerd nooit een vriendin en loopt hij geregeld een blauwtje. Desondanks blijft hij altijd positief.

 

Amy uit Doetinchem

Amy houdt van lol trappen en is niet bang om vies te worden. Ze is trots op het oosten. Ze weet niet beter en zou dan ook niet in de stad willen wonen: In het Oosten is het gemoedelijk. Ze is zelfs nog nooit in het buitenland op vakantie geweest
BOB
Alcohol is niet belangrijk voor haar. Ze vindt het niet erg om de BOB te zijn. Ze heeft ook geen behoefte om ieder weekend op stap te gaan. Haar ideale man moet lief en betrouwbaar zijn.

 

Kaye uit Doetinchem

Kaye heeft als professionele voetballer gespeeld voor De Graafschap. Als hobby tatoeeërt hij in zijn vrije uurtjes. Hij heeft een relatie met Esmee die hij via Facebook heeft benaderd. Zij is zijn droomvrouw.
Bloemkool
Vroeger was hij een echte vrouwenversierder. Nu kan dat niet meer, omdat hij met Esmee is. Zij kan hem altijd wakker maken voor bloemkool. Hij heeft een tattoo van een motor op zijn buik. De motor waar hij op rijdt is van zijn vader.

 

 

Esmee uit Doetinchem

De ex-militair Esmee is voor alles in, neemt graag risico’s en houdt van stunten. Esmee is in 2013 uitgeroepen tot FHM meisje van het jaar. Ze zegt de gangmaker van de groep te zijn. Ze is heel gelukkig met Kaye die echt haar droomprins is.
Zwarte Cross
Esmee gaat dit jaar voor het eerst naar de Zwarte Cross. Ze lijkt haar een fantastisch feest met veel mensen en waar veel te doen is. Esmee houdt wel van een drankje. Het liefst gaat ze zeven dagen per week uit.

 

 

Michelle uit Doetinchem

Michelle is de wildebras van het stel en wil graag opvallen. Ze is al iets ouder, maar gedraagt zich nog steeds als een echte tiener. Michelle ziet er goed uit en vindt haar uiterlijk ook belangrijk. Maar ze is ook een meisje dat aan autocross doet en met gemak de jongens er uitrijdt.
Geen 'mooi boys'
Mannen moeten voor haar humor hebben, stoer en eerlijk zijn. Ze kan niet verliefd worden op een man uit het westen. Ze kan niet tegen het accent en vindt dat het ‘mooi boys’ zijn.

 

 

Sandra uit Westendorp

Sandra is een boerinnetje die het niet uitmaakt hoe ze eruit ziet. Ze is niet bang om vies te worden, staat vooraan als er iets leuks plaatsvindt en is altijd enthousiast. Ze is net één van de jongens.
Passie
Sandra heeft een vriend. Ze houdt van zorgzame mannen, die haar muziekpassie begrijpen. Ze vindt het niet leuk als mannen alleen maar willen zuipen en feesten. Ook houdt ze niet van arrogante, 'mooi boy' mannen.

 

 

Bekijk hier het reclame spotje!

Rondleidingen

Wil jij een kijkje nemen op de boerderij waar Het Wilde Oosten is opgenomen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uitleg wat je graag wilt zien. Wij gaan dan kijken wat voor arrangement we kunnen samenstellen en wat de kosten ervan zullen zijn. Omdat wij een werkende boerderij zijn, zijn een aantal dingen niet meer zichtbaar. Zo zijn de douche en het zwembad al weer afgebroken en lopen er op dit moment geiten in dat weiland. Ook is de crossbaan alweer ingezaaid, zodat hier in het voorjaar de koeien op kunnen grazen. In juni zal op dit grote weiland de Farm & Country Fair plaats vinden.

Wil je meer weten over de toren die je af en toe op de achtergrond ziet? Kijk dan onder het kopje Follybos.

Het Wilde Oosten op tv

Daan, Kaye en Esmee bij Editie NL op RTL 4:
Bekijk hier het filmpje van Editie NL

Esmee, Kaye, Jordy, Sjoerd en Daan bij Life 4 You met Carlo & Irene op RTL 4
Bekijk hier het filmpje van Life 4 You

Aflevering 1, RTL 5, donderdag 29 augustus
Bekijk hier aflevering 1

Aflevering 2, RTL 5, donderdag 5 september
Bekijk hier aflevering 2

Aflevering 3, RTL 5, donderdag 12 september
Bekijk hier aflevering 3

Aflevering 4, RTL 5, donderdag 19 september
Bekijk hier aflevering 4

Aflevering 5, RLT 5, donderdag 26 september
Bekijk hier aflevering 5

Aflevering 6, RLT 5, donderdag 3 oktober
Bekijk hier aflevering 6

Aflevering 7, RLT 5, donderdag 10 oktober
Bekijk hier aflevering 7

Aflevering 8, RLT 5, donderdag 18 oktober
Bekijk hier aflevering 8

Back to top